• voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf €35
  • voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf €35

Nachtlamp HUHU Uil bleutooth

€ 20,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Siliconen Nachtlamp HUHU uil die van kleur verandert met een Bluetooth speaker.Een zacht aanvoelende siliconen bedlamp verlicht zachtjes de duisternis en vult kinderkamers met kleuren. Daarnaast is de lamp uitgerust met een muziekspeler die na verbinding met bluetooth-apparaten als luidspreker kan worden gebruikt. Bij het afspelen van muziek licht het op als een bedlampje of met verschillende kleuren op het ritme van de muziek, afhankelijk van de geselecteerde optie.


Handig bij het inslapen.

De lamp heeft 3 verlichtingsstanden in 8 aangename en zachte kleuren die een kind dat bang is in het donker gemakkelijk zal kalmeren. Als het kind tot nu toe is uitgedaagd om te gaan slapen en in bed te blijven, zal in slaap vallen geen probleem zijn, aangezien hij een zachte en schattige uil in zijn hand kan houden.


Dankzij de bluetooth-luidspreker kunnen we de lamp koppelen aan een telefoon of computer en geselecteerde slaapliedjes of verhalen vertellen aan de peuter.


Vreedzame slaap

De lamp creëert een fantastische, rustgevende sfeer en verlicht de kamer met warme kleuren. De peuter zal zich veilig voelen, wat zorgt voor een goede nachtrust in het donker en zijn ouders rustig laat slapen.


Zacht licht

Aanbevolen wanneer we verlichting nodig hebben om 's nachts te verschonen en te voeden - zacht licht maakt de baby niet wakker. Aanpassing van de lichtintensiteit. Een vriendelijk speeltje De interessante vorm van het dier maakt de lamp ook tot de beste vriend en speelgoed van een peuter. De lamp voelt prettig en zacht aan.


Reisgenoot

Een peuter kan hem overal mee naartoe nemen - ontworpen in het perfecte formaat om in de hand te houden. Het is duurzaam, schokbestendig. Het kan als lantaarn worden gebruikt. Ondersteunt de ontwikkeling van het kind Het heeft een positief effect op de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en de tastzin. Na het knijpen verandert het van vorm en na een tijdje keert het terug naar zijn oorspronkelijke vorm, daarom zal het de nieuwsgierigheid van elk kind opwekken.

Aanraakbediening - zorgt voor veel plezier. Kleurverandering - stimuleert de verbeelding en trekt de aandacht.