• voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf €35
  • voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf €35

Kersenpitkussen

€ 14,95
-20%
€ 11,95
incl. btw, excl. levering
Product uitverkocht
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Kersenpitkussen


Gemaakt van 100% kindvriendelijk materiaal op basis van geselecteerde, schone en gedroogde kersenpitten. Het product bevat geen gevaarlijke vloeistoffen die kunnen morsen. Bij verhitting kan het de temperatuur tot 1 uur behouden. Het geeft van nature warmte af, waardoor de kans op brandwonden en huidbeschadiging wordt geëlimineerd. Vorm zorgt voor een perfecte pasvorm voor kleine buik.


BELANGRIJK: Afneembare hoes die gewassen kan worden.


Gebruik als warm kompres: - babykoliek, opgeblazen gevoel - ischias - spierpijn - menstruatiepijn Gebruik als koud kompres: - blauwe plekken - Drempels - verstuikingen - koorts - hoofdpijn - insectenbeten


Hoe te gebruiken:

- om het op te warmen:

Verwijder de cover. Zet de verwarmer in de magnetron (650 Watt / 1,5 minuut) of oven (130°/ca. 10 minuten), op een radiator of een andere warmtebron. Verwarm het kersenpitkussen nooit op open vuur of sintels. Er bestaat brandgevaar. We raden aan om in de oven te verwarmen, zodat alle kersenpitten dezelfde temperatuur bereiken. Onze verwarmer geeft gedurende ongeveer 1 uur langzaam warmte af. VERWARM NOOIT WARMER MET DE HOES. Waarschuwing! – Vermijd het gebruik van hete stenen kersen in het geval van koorts, acute ontstekingen, aandoeningen van de aderen en het hart, eczeem, tumoren of kanker. - om af te koelen: Plaats de warmer (zonder deksel) gewoon in de vriezer (30-60 min) of in de koelkast voor ca. twee uur. Vergeet niet om te voorkomen dat het in contact komt met voedsel.


Vermijd wassen – het warmtekussen kan zijn eigenschappen verliezen. De hoes kan met de hand of in een wasmachine op 40° C worden gewassen. Het Warmer-kussen is geen speelgoed. Gebruik dit product altijd onder toezicht van een volwassene. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt – verstikkingsgevaar. Zorg er voor elk gebruik voor dat de kussensloop niet kapot gaat. Gooi weg bij de eerste tekenen van schade of zwakte.