• voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf €35
  • voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf €35

Educatief siliconen speelgoed voor bad - cup into cup

€ 14,90
incl. btw, excl. levering
Product uitverkocht
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

CUP INTO CUP is een educatief bandspeelgoed gemaakt van siliconen, dat kan worden gevormd tot een piramide en waarvan ook buiten het bad kan worden genoten, waardoor het kind kennismaakt met een diverse wereld van kleuren en vormen. Het speelgoed ontwikkelt de verbeeldingskracht en handvaardigheid van het kind.


SPEEL MEER COLLECTIE Het idee achter de collectie is om de nieuwsgierigheid van het kind te stimuleren en hen aan te moedigen om spelenderwijs te handelen. Het stelt het kind in staat nieuwe vaardigheden te verwerven. De collectie stimuleert tot zintuiglijke en mentale activiteit.


HANDMATIGE ONTWIKKELING

Het speelgoed ondersteunt de handmatige ontwikkeling van het kind door hen aan te moedigen de elementen te begrijpen en nieuwe structuren te bouwen. Het kind kan de kopjes gemakkelijk van hand tot hand verplaatsen en de grijpvaardigheden oefenen terwijl hij geniet van het inschenken van het water.


COMPACTE VORM

De vorm van het speelgoed is perfect om thuis, in bad en op reis mee te spelen.


MOGELIJKHEID OM TE REGELEN EN TE COMBINEREN

Het speelgoed bestaat uit verschillende onderdelen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Deze activiteit stimuleert de hersenen van de baby en ontwikkelt zijn cognitieve vaardigheden.


CONTACT MET WATER

Elke beker heeft gaatjes in een andere vorm om het schenken van water nog interessanter te maken voor het kind. Ze diversifiëren het plezier in het water.


RUIMTELIJK DENKEN

De onderdelen van het speelgoed kunnen eenvoudig met elkaar worden verbonden om een piramide te vormen. Dit wekt de interesse van het kind, richt de aandacht en leert ruimtelijk denken.


GEMAKKELIJK SCHOON TE HOUDEN

Het speelgoed is heel gemakkelijk schoon te houden en erg licht.


VAN HOGE KWALITEIT

Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen met aandacht voor elk detail.


VEILIGHEID

Het speelgoed voldoet aan de veiligheidsnormen die van kracht zijn in de Europese Unie.